Terug van weggeweest | Rosita Elise

I am back!

Poeeeeeh dat was me even een maandje! Afgelopen maand (september duh), was ik zoals je vast gemerkt hebt afwezig. Ik was natuurlijk op vakantie en eerlijk gezegd moest ik de week na mijn vakantie nog bijkomen van de vakantie (dit klinkt totaal niet logisch). Alleen moest ik gelijk al weer aan de slag op de werkvloer en ging de jetlag even iets moeizamer weg dan ik had verwacht. Ik hoop dat je natuurlijk terug keert op mijn blog en mij weer volledig gaat volgen. Dat zou ik erg leuk vinden!

Wel heb ik even goed kunnen nadenken over wat ik nu wil met mijn blog, en ik heb gemerkt dat ik teveel hooi op mijn vork nam. Ik legde de druk erg hoog met minimaal 4 blogs per week. Ik ben gewoon ontzettend perfectionistisch en stop veel tijd in mijn artikelen. De motivatie is er, de tijd is er iets minder en daarom heb ik besloten om de druk voor mijzelf iets te verlagen. Ik raad je dan ook aan om mij te volgen op social media, bloglovin’, instagram zodat je een berichtje krijgt wanneer er iets nieuws op mijn blog staat. Vanaf volgende week komt ook mijn weekfoto’s weer op gang. Afgelopen week bestond vooral veel uit werken en vervolgens in slaap vallen (ja echt, ik ben nog nooit zo moe geweest).

Aankomende week

Voor de aankomende week, ik ben nog even heel druk met weer settelen na mijn reis. Ik ga jullie natuurlijk alles vertellen van de reis (oke misschien niet alles, want eerlijk dat is echt heel veel), ik heb mijn eerste pakketje binnen gekregen van een ontzettend leuk merk (hoe tof, ik ben trots). En ik heb wat producten die ik wil gaan testen! Dus er komen weer posts aan, maar misschien niet op de momenten die jullie van mij verwachten. Ik moet echt nog even uit vakantie modus komen haha!

Blijf dus zeker deze week mijn blog in de gaten houden, want er komt weer een hoop aan!

Liefs,
Rosita Elise

3 thoughts on “Terug van weggeweest | Rosita Elise

  1. Heel begrijpelijk dat je even moet wennen na de vakantie, zeker als je meteen weer volop aan het werk moet. Goed dat je de lat voor jezelf iets lager hebt gelegd om het bloggen wel leuk te houden. Dat is immers het belangrijkste! En wat gaaf, die samenwerking! Ik ben heel benieuwd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.