Rosita Elise | plog week #31

Weekplog #31

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Het was een drukke, rommelige week al zeg ik het zelf. Ik was druk met werk, ging paardrijden en probeerde tussendoor ook het sporten weer op te pakken. Daarnaast had ik een reünie waar ik al een tijdje naar uitkeek en had ik voor het eerst in tijden “echt” weekend. Kijk je weer mee naar de foto’s van afgelopen week?

Hieronder de foto’s van de afgelopen week:

Op maandag was ik lekker aan het werk, en ik maakte een vrolijk fruithapje voor mama in een wijnglas, en voor papa in een bierglas. Altijd leuk, en gezond!

Toen ik thuis kwam, was er een pakketje voor mij binnen gekomen. Super blij met dit pakketje; je ziet het van de week op mijn blog want ik ging dus voor het eerst iets testen!

In de avond keek ik voetbal, ja hoe dan Roos? Ik dacht ga ook weer is een keer kijken hoe slecht Nederland is. Maar vol wonderbaring heb ik gekeken hoe we wonnen en er random mensen het veld op rende om op de foto te gaan met Ronaldo (en hoe bizar rustig hij daar om bleef). Ik deed dit lekker met een maskertje op en genoot even van wat me-time.

Op dinsdag werkte ik in de ochtend en daarna had ik afgesproken met Aron, ook hier komt binnenkort iets over op mijn blog (WAT SPANNEND ALLEMAAL HE?). Ik moest mijn sportkleding aan, maar dat is ook alles wat ik ga vertellen.

In de avond ging ik ook nog naar de sportschool, dus ik vond dat ik goed bezig was op die dag. We gingen naar de Sh’bam, lekker dansen. Helaas is er een nieuwe instructrice en ze kan nog slechter dansen dan mijn broer. Ik vind het wonderbaarlijk hoe ze iemand les kunnen laten geven die zelf TOTAAL geen gevoel voor ritme en sexappeal heeft (niet dat ik hele losse heupen heb, maar dit even terzijde).

Ik kwam er ook achter dat een van mijn favoriete series op Netflix; Shadowhunters weer nieuwe aflevering elke week gaat uitzenden dus ik keek de nieuwste aflevering vanuit mijn bedje voor het slapen gaan.

Op woensdag had ik mij verslapen en mijn haar zat daardoor echt Tina Turner, ik stuurde deze snapchat naar mijn vrienden. Dit soort foto’s plaats ik dan ook vaak op mijn Instagram story. Volg je me al op Instagram?

In de middag ging ik uit het werken gelijk door naar stal, ik ging namelijk lekker rijden op Macgic. Helaas regende het dus stopte ik redelijk snel. Hier leek het net of die stond te slapen haha. Dit is trouwens ook echt een heerlijke make-up-loze look (is dat goed Nederlands Evelyn?).

Donderdag was mijn laatste dag werken in mijn gezin, ik kreeg een super lief afscheidscadeautje; een grote doos van Rituals met nog een Douglas bon cadeau. En als soms beauty-blogger en gewoon make-up liefhebbende komt dat natuurlijk altijd goed van pas. En hoe leuk is het om een tekening te krijgen van de oudste zoon!

Ook op donderdag ging ik opnieuw langs stal, gelukkig was het nu droog en kon ik iets relaxter rijden. Ik vlocht macgic zijn manen ook nog even opnieuw, maar als het los hangt vind ik hem altijd dubbel zo knap (sorry echt een paardenmeisje).

EERLIJK OF TEMPTATION? Het was weer tijd voor temptation, en al was deze aflevering een beetje saai. Kan ik nog steeds niet over het feit hoe deze man die je ziet op de foto echt volledig veranderd is in minder dan 2 weken tijd.

Op vrijdag kocht ik iets voor mijn blog bij de Douglas, ennnnnnn dat krijg je dus binnenkort te zien. Daarvoor was ik al een uurtje wezen dansen bij de Sh’bam (dit keer door iemand die WEL verstand heeft van dansen) op mijn vrije dag.

EEN SCHAAMTELOZE SELFIE, met een ongemakkelijk haarelastiekje.

In de avond had ik een reunie met mijn oude klasgenoten van de basisschool, of naja met een paar meiden waar ik toen dus veel mee omging. Echt heel leuk, deze meiden ken ik dus gewoon al iets van 20 jaar!

Hoe bizar is dat, we hebben HEEL veel gelachen en ook hele serieuze gesprekken gehad en natuurlijk oude foto’s terug gekeken! Dit deden we ook onder het genot van lekkere paaseitjes.

Op zaterdag ochtend ging ik ook naar de nieuwe release-ochtend en volgde ik ook een les aangezien alle lessen nu weer een nieuwe release hebben (dus andere routines, nieuwe muziek en nieuwe oefeningen). Ik heb in iedergeval genoeg beweging gehad afgelopen week! Ik genoot daarna even van een heerlijk beetje griekse yoghurt.

In de middag liet ik mijn wenkbrauwen bijwerken bij de schoonheidsspecialiste en toen had ik even een momentje dat ik alles bij elkaar huilde (niet dat mijn wenkbrauwen verpest waren gelukkig) maar ik stapte mijn auto uit in de parkeergarage, en op dat moment dacht de auto naast mij laat ik ineens wegrijden. Aangezien het vet krap was stootte hij mij aan, waardoor mijn zonnebril uit mijn handen viel en onder de auto belandde en hij dus over mijn Ray-Ban heen reed. Daar ging mijn peperdure zonnebril, ik heb echt gewoon gehuild was echt overstuur en het ergste is nog wel; DE AUTO REED GEWOON DOOR.

In de middag maakte ik een hele boel foto’s voor mijn blog en ruimde ik mijn kamer op. In de avond ging ik nog een wijntje (het werd rose, want de wijn die we in eerste instantie pakte was echt heel zuur) drinken en de Hungergames kijken.

Nu is het zondag (wanneer ik dit schrijf), dat betekend dat het pasen is! Ik ben de hele dag alleen thuis aangezien mijn ouders in Helmond bij oma zijn. En ik wilde eigenlijk een dagje aan mijn blog besteden. Dus dat ben ik dan ook aan het doen. Ik hoop dat jij net zo’n relaxte pasen hebben als mij, morgen gaan wij gourmetten en hopelijk spelletjes spelen, want daar heb ik zin in.

Een hele fijne week weer, afgelopen week is er ook een artikel minder online gekomen (puur omdat ik gewoon mega druk was en merkte dat ik ook even wat tijd voor mezelf nodig had). Aankomende week staan er ook weer leuke dingen op de planning en ik heb net een bestelling gedaan waar ik echt ontzettend blij van wordt; dat zie je heeeeeeel snel op mijn blog.

Liefs,
Rosita Elise

3 thoughts on “Rosita Elise | plog week #31

  1. Ohnoo zo zonde van je zonnebril, en echt asociaal dat ie gewoon doorreed! Pff, maar goed behalve dat klinkt het als een erg fijne week die je hebt gehad. Lijkt me echt fijn om na iedere week weer zo gewaardeerd te worden door het gezin waar je bent geweest! Of is dat ook wel eens anders haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.