Vergeten een cadeautje te kopen? Geen paniek!

Ben jij iemand die vaak vergeet om een cadeautje te kopen? Dan ben je zeker niet de enige, er zijn altijd weer een hoop mensen die vergeten om iets in huis te halen voor degene die jarig is. Nu kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen! Als je op zoek bent naar de beste last minute cadeaus dan raad ik je aan om dit artikel even goed door te nemen. Ik zal je namelijk precies laten zien wat de beste en leukste opties zijn om voor te kiezen!

Digitale films, boeken of games

Films, boeken, spelletjes en andere digitale items maken het gemakkelijk om op het laatste moment cadeaus te geven. Op voorwaarde dat je weet wat degene die jarig is leuk vindt natuurlijk. Wij zijn een groot fan van Kindle-boeken voor digitale geschenken, omdat ze kunnen worden gelezen zonder een speciaal Kindle-apparaat met behulp van een app voor computers, smartphones en tablets. Digitale games zijn afhankelijk van het systeem dat je ontvanger gebruikt, dit maakt het dus wat minder handig. Voor digitale films en shows zijn Vudu of Amazon Video goede opties om voor te kiezen.

Een Bladcadeau

Mocht je niet weten wat iemand graag wilt hebben dan is het ook mogelijk om voor een Bladcadeau van bijvoorbeeld de Primera te kiezen. Met deze bon kan degene die jarig is namelijk zelf kiezen welk tijdschrift hij of zij voor een bepaalde periode graag in huis krijgt. Aangezien iedereen wel een tijdschrift zal hebben wat hij of zij leuk vindt is het een super leuke optie om voor te kiezen. Van de Top Gear tot aan de Linda, er zit voor iedereen wel wat tussen! Mocht de persoon nou meer van boeken houden kan je natuurlijk ook voor een ouderwetse boekenbon gaan.

Een jaar abonnement op streaming

Er zijn een heleboel geweldige gratis streaming diensten, maar daar krijg je geen toegang tot Stranger Things of Game of Thrones. Of de jarige jop nu graag naar Hulu kijkt of dat ze meer een Disney+ fanaat zijn, een cadeaubon voor een streamingdienst is ook een leuke optie om voor te gaan. Er zijn ook meer streaming-diensten dan de grote namen die je hebt gehoord. Zo heb je bijvoorbeeld CuriosityStream, een streaming-dienst die gewijd is aan documentaires. Als je vriend constant naar Planet Earth kijkt is dit echt een unieke keuze.

Een lekker flesje wijn of bubbels

Met een flesje wijn kun je eigenlijk niet echt de fout in gaan. Zolang je kiest voor een beetje een basis wijn zoals een droge witte of een volle ronde wijn. Je hoeft echt niet een veel te dure wijnsoort te kiezen, er zijn ook genoeg goedkopere flessen waar je voor kunt kiezen. Mocht je nu weten dat degene die jarig is geen wijn lust kan je altijd nog een flesje bubbels geven. Of speciaal bier als het iemand is die wel van een triple of een duvel houdt. Met drank is het eigenlijk niet echt mogelijk om iets fout te doen als het aankomt op een goed cadeautje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.