Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een bh?

Bijna elke vrouw draagt wel een bh. Echter vindt niet elke vrouw elke bh even fijn. Dit is namelijk iets wat je een beetje op je eigen voorkeur af moet stemmen. De ene persoon kan de ene bh fijn vinden om te dragen en een ander kan dit weer helemaal niks vinden.

Soorten bh’s

Voordat je een bh uitkiest die je wilt gaan dragen, is het als eerste belangrijk om te weten welke soorten bh’s er nu eigenlijk zijn. Dit kan soms namelijk best lastig zijn om te weten. Voor iedereen is er gelukkig wel iets te vinden wat fijn zit.

Op het moment dat je zwanger bent, kan het prettig zijn om hier een speciale bh voor te hebben. Anita Maternity is een geschikt merk die hiervoor verschillende bh’s aanbiedt. Voor zwangere vrouwen heeft een zwangerschapsbh een aantal grote voordelen ten opzichte van een normale bh.

Wanneer je zwanger bent, zetten je borsten op en ga je melk aanmaken. Hierom heb je vaak een bh nodig met extra ondersteuning en een absorberende vulling. De melk uit je borsten kan namelijk gaan lekken. Hiervoor is de absorberende vulling erg handig om te gebruiken.

Als je het fijn vindt om extra veel ondersteuning te krijgen en graag sport, kan het een goede optie zijn om voor een sport bh te gaan. Dit is een bh die zorgt voor extra ondersteuning als je aan het sporten bent. Hierdoor heb je niet het gevaar dat je last krijgt van je borsten tijdens het sporten.

Een sport bh is ook in verschillende vormen te krijgen. Zo heb je sport bh’s die alleen ondersteuning bieden, maar zo heb je ook een padded sport bh. Dit is een sport bh die niet alleen ondersteuning biedt, maar ook nog eens extra fijn zit door de vulling.

Ook heb je een normale bh. Een normale bh wordt vaak gezien in de vorm van een voorgevormde of een beugel bh. Dit zijn bh’s die meestal onder de normale kleding gedragen worden. In de meeste gevallen bieden deze genoeg ondersteuning om de dag door te komen.

De maat van de bh

Als je een bh koopt, is het belangrijk om de maat te weten. Dit kan soms echter een beetje lastig zijn. De ene borst is namelijk de andere niet. Vaak wordt dit door de cupmaat gemeten. Echter is de cupmaat bij de ene bh soms groter of kleiner dan bij de andere bh.

Echter is het wel een handige richtlijn waar je naar kunt kijken. Hierom is het handig om te weten welke cupmaat je nodig hebt voor de grootte van je borsten. Echter is dit niet het enige wat je nodig hebt voor een bh.

Je hebt namelijk ook nog de omtrek van je borst. Dit is namelijk de grootte van de bh zelf. Dit gaat vaak in stappen van 5 cm. Om dit te meten kun je het beste een meetlint net onder je borsten om je borst heen houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.