Zo breng je met kleine aanpassingen meer sfeer aan in je tuin

Je tuin is natuurlijk een plek waar je volledig tot rust moet kunnen komen en waar je gasten ontvangen moeten worden op de warmere avonden. Gelukkig is een ontspannen en relaxende uitstraling gemakkelijk te combineren met gezelligheid. De grote tuinmeubels die je heb je natuurlijk al, maar je tuin kun je gezelliger en sfeervoller maken door accessoires toe te voegen. Met deze simpele accessoires zal je tuin een bron worden van gezelligheid en ontspanning.

Ligbedden

Niets is zo heerlijk als in de zon liggen op een ligbed met een goed boek in je handen. Dit is het ultieme kom tot jezelf momentje en dit is erg belangrijk. Je zelf de tijd gunnen om te genieten en tot jezelf te komen zorgt ervoor dat je weer alles overzichtelijk kunt zien in het hectische leventje. Het ligbed dat je aanschaft moet natuurlijk comfortabel en fijn liggen. Kies voor 2 comfortabele ligbedden en maak in je tuin een speciaal plekje waar je lekker kunt zonnen. Het ‘zon plekje’ hoort dan wel nog bij je tuin, maar je hebt daarnaast wel je eigen hoekje waar je jezelf weer helemaal kunt opladen.

Tuinkussens

Dit is een belangrijke accessoires als het aankomt op de uitstraling van je tuin. Zorg ervoor dat je zorgvuldig de kleur uitkiest van de tuinkussens. Misschien wil je in eerste instantie een gewaagd design of een spannend kleurtje, maar blijft dat passen bij de rest van je tuin als je besluit om een aantal veranderingen te maken? Tuinkussens aanschaffen doe je natuurlijk niet ieder jaar dus het is fijn om te weten dat de tuinkussens bij eventuele aanpassingen of veranderingen aan je tuin er nog steeds helemaal bij horen. Als je een goede kwaliteit zoekt kijk dan eens naar de tuinkussens van Kees Smit.

Lichtjes

Licht en kaarsjes maken alles mooier, warmer en natuurlijk gezelliger. Vind jij dat je tuin wel een verbetering kan gebruiken? Shop dan voor kaarsen die helemaal bij je tuin passen. Je kunt kaarsen krijgen met bijvoorbeeld een dierenprint of een ander leuk printje. Plaatst deze op de plek waar jij ze wilt hebben en steek ze ’s avonds aan. Dit zorgt direct voor sfeer.

Naast kaarsjes kun je natuurlijk ook je tuin versieren met lampjes. Als je bijvoorbeeld een serre in je tuin hebt kun je bijvoorbeeld een lichtsnoer boven in hangen. Of je kunt de schutting met de lampjes behangen of speel met verschillende lichtkleuren en koop een ledstrip. Deze zijn makkelijk te bevestigen en er komt een afstandsbediening bij zodat je de kleuren kunt veranderen wanneer jij daar zin in hebt.

Creatief met bloemen

Bloemen zijn altijd een toevoeging. Ze zijn fleurig, geurig en mooi om te zien. Als je liever niet continu met bloempotten in de weer wilt zijn, kijk dan eens naar een DIY bloembak. Je kunt op internet vaak veel ideeën vinden. Zo kun je bijvoorbeeld van een autoband een bloembak maken. Je hoeft alleen een autoband te hebben en een spuitbus of een verf in een kleur naar keuze. De band zet je rechtop en je vult de onderkant van de autoband met potgrond en je plant er mooie en kleurrijke bloemen in. Zo zijn er nog veel meer DIY ideeën dus kijk eens rond voor inspiratie.

Bedankt weer voor het lezen, en liefs,

Rosita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.