Rosita Elise | plog week #41

Weekplog #41

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Artikelen afgelopen week:

Beauty | Vevina tegen schurende benen | Review – lees je hier!

Volg me op mijn Instagram (wooohooo de 1000 gehaald!): Rositaelise

Afgelopen week heb ik de hele week gewerkt, veel gesport (again) en was ik heerlijk alleen thuis. Op het moment dat jij dit leest ben ik onderweg naar huis (als je het in de ochtend al leest dan tenminste) of lig ik net alweer in bed omdat ik mijn ouders weer heb opgehaald van Schiphol. Kijk je weer mee naar mijn foto’s?

Hieronder de foto’s van de afgelopen week:

We beginnen de week op maandag dus met mijn gezin, aangezien er een leuke 3,5 jarige jongen rond liep heb ik vooral veel spelletjes gedaan, liedjes gezongen, tekeningen gemaakt en gedanst met de kleine man. The Lion King brings back memories right? De rest vd dag heb ik gewerkt aan mijn blog, gewandeld (ofcourse) en toen lekker vroeg gaan slapen.

Dinsdag is het tijd voor een heerlijk ontbijtje, kwark met heerlijk fruit. Omnomnom.

Tijd om te gaan dansen bij de Sh’bam les! Zin innnnn!

Woensdag opnieuw een hele dag werken, en toen lekker gaan sporten! Ik voel me altijd een beetje ongemakkelijk in mijn witte Nike shirt, in welke kleur sport jij graag?

Bodypump love it!

Mag deze meid even erg blij zijn? Er is weer Temptation LOVE IT. Vind het ook echt heerlijk dat er een Roelvink in zit. En Rosanna omygod, dit seizoen gaat natuurlijk weer helemaal mis hahaha, wat denk jij?

Donderdag ging ik naar stal, en samen met Marit ging ik mee met Anton op de kar. Super gezellig!

Dit paardje was hard aan het werk in het mooie hete weer. Hij had wat moeite dus Anton moet hem even weer op het rechte pad krijgen met voor de kar lopen. Hierna ging ik nog lekker met Macgic knuffelen en wandelen.

Ik maakte zelf gezonde mini pizza’s van pita broodjes, ananas, kip, pizza kruiden, mozarella light en paprika mais en tomatensaus natuurlijk. Omnomnom, ik ben ondertussen al weer bij seizoen 5 van Gossip Girl. LOVE IT.

Vrijdag ging ik weer naar Macgic, hij was helaas super nat omdat hij de hele dag in de regen had gestaan buiten. Dus kon ik helaas niet rijden, daar baalde ik wel heel erg van aangezien het voor mij de laatste keer was. Dinsdag gaat hij weg :(.

In de avond ging ik nog een Zumba les volgen, jeetje wat is dat moeilijk zeg (heb schijnbaar niet zulke soepele heupen).

Wat vinden we van mijn outfit?! Ik voelde me er super goed in en ik kreeg in de stad allemaal complimenten van random mensen! Dat heb ik echt nog nooit gehad!

Op zaterdag werkte ik in de ochtend en ik ging daarna samen met Samantha hele spannende dingen doen!

We lieten beide een 3e oorgaatje zetten, en een helix! In het midden van ons oor aan de zijkant. BEN ER ZO GELUKKIG MEE.

Daarnaast zijn wij tegenwoordig ook pet vriendinnetjes. Lekker impulsief doen met Sam! Was weer super gezellig mop!

Op zondag middag werkte ik, en ik was daarna zo moe dat ik heel even ging slapen. Lekker in mijn schone bedje.

Daarna ging ik het hele huis schoonmaken, want morgen komen de ouders thuis en mijn broer maakt er altijd een tering bende van. Kookte ik lekker voor mijzelf en ging ik nog 1,5 uur wandelen. Nu duik ik lekker mijn bedje in om er om 02:15 uit te gaan.

Beetje weinig spannende foto’s, maar het was gewoon een hele drukke werkweek. Aankomende week is het vaderdag en heb ik meerdere verjaardagen en ben ik natuurlijk weer een paar dagen vrij met plannen. Helaas ook een iets mindere dag tegemoed aangezien Macgic dinsdag weggaat. Fijne week voor jou gewenst KUS.

Liefs,

Rosita Elise

 

 

 

3 thoughts on “Rosita Elise | plog week #41

  1. Leuk om te lezen! Wat leuk dat je zo veel gaat sporten! Bij mij is het tegenwoordig wat drukker met school, dus dan gaat het sporten wat minder.
    Liefs,
    Yara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.