De nieuwe iPhone 12 reeks: welke iPhone past het beste bij mij?

Daar zijn ze dan, de nieuwe modellen van de iPhone 12. De nieuwe smartphone van Apple heeft maar liefst 4 verschillende modellen. Om je te helpen bij je keuze zal ik de 4 modellen van de iPhone 12 verder toelichten.

iPhone 12

De iPhone 12 is de ‘basis’ uitvoering. Als je wil gaan voor een degelijke iPhone met alle benodigdheden is deze optie een goede keus voor jou. De telefoon is te verkrijgen in de volgende kleuren: wit, zwart, blauw, groen en rood. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende opslagcapaciteiten: 64GB, 128GB en 256GB.

Op zoek naar een leuk telefoonhoesje voor je nieuwe iPhone 12? Lees hier hoe je het beste een telefoonhoesje uitzoekt.

Toestelprijs 64GB uitvoering: 909,-

iPhone 12 Mini

Deze uitvoering is de meest opvallende uit het rijtje. Apple heeft deze keer voor een mini uitvoering gekozen van de iPhone 12. De smartphone is zoals je al kunt raden een stuk kleiner dan de andere telefoons in dit lijstje. De telefoon is 131,5 mm hoog en heeft een breedte van 64,2 mm. Ter vergelijking, de reguliere iPhone 12 is 146,7 mm hoog en is 71,55 mm breed. Als je op zoek bent naar een goedkopere én kleinere telefoon dan is de iPhone 12 mini misschien wel iets voor jou.

Toestelprijs 64GB uitvoering: 809,-

iPhone 12 Pro

Wanneer je een iPhone wil met alles erop en eraan dan kun je kiezen voor de Pro versie. Op het eerste oog lijken de iPhone 12 en iPhone 12 Pro identiek. Het visuele verschil is de extra camera op de Pro. Het grootste verschil zit dan ook onder de motorkap; de Pro heeft meer opslag, een beter werkgeheugen en dus een extra lens. Met deze telelens kun je verder inzoomen, maak je scherpere portretfotos en kun je betere foto’s maken in een donkere omgeving.

Toestelprijs 128GB uitvoering: 1.159,-

iPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Pro Max is de grootste, maar ook de duurste uitvoering uit dit lijstje. Naast het grote formaat heeft de Pro Max een betere camera, gaat de batterij langer mee en heb je een grotere display. Aan deze extra’s hangen natuurlijk wel een prijskaartje, de iPhone 12 Pro Max is verkrijgbaar vanaf 1.259,-.

Toestelprijs 128GB uitvoering: 1.259,-

Liever op je gemakje alle specificaties van de verschillende telefoons nog een keer bekijken? Klik dan hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.