Fashion | New Balance schoenen | Review

New Balance Review

New Balance shoes, je ziet ze tegenwoordig overal en zijn ook niet meer weg te slaan in de sport wereld (laat ik nou net ook sporten). Maar je ziet ze niet alleen in de sport wereld ook gewoon op straat en ze worden vaak gebruikt in ziekenhuizen. Ze staan erom bekend ontzettend lekker te lopen en goed te zijn voor je voeten. Nou daar wilde ik zelf wel even een oordeel over vellen, kwam ik ook nog eens een hele leuke actie tegen; en tada ja hoor Rosita kocht weer een nieuw paar schoenen! Vandaag laat ik ze aan je zien:

New Balance

Ik ga heel eerlijk met je zijn ik vond New Balance de schoenen zelf altijd ontzettend lelijk, ik dacht waarom lopen mensen op deze schoenen? Zo mooi zijn ze toch helemaal niet? Naarmate van tijd begon ik ze wel steeds aantrekkelijker te vinden, ik begon namelijk al steeds meer sneakers te dragen. Ik denk dat dat iets is waar je aan moet wennen. Als je altijd gewend bent om laarsjes aan te hebben of enkel Allstars dan zijn sneakers heel erg uit je comfort zone. Goed mijn schoenen collectie is de afgelopen jaren ontzettend gegroeid en ook komen er steeds meer sneaker paren in mijn kast te staan. Aangezien ik in mijn werk altijd ontzettend veel moet lopen vind ik een goed paar schoenen aan mijn voeten wel steeds belangrijker worden. Bovendien staan dit soort sneakers enorm leuk bij verschillende jurkjes die ik vaak draag. Bijvoorbeeld mijn jurkjes van Studio Anneloes!

Ik liep in de Hudson Bay in Amersfoort en betrapte mij er op dat ik regelmatig steeds meer naar New Balance schoenen aan het staren was. Ik was toch wel erg nieuwsgierig waarom deze schoenen nou steeds meer een ding aan het worden waren en ik besloot een paar te passen. HEAVEN INCOMING. Wat zaten deze schoenen als een paar pantoffels aan mijn voeten, wat een comfort en steun voor je voeten. Toen zag ik de prijs en dacht ik ja jeetje laat maar hoor. Ik vind de schoenen zeker niet goedkoop en dat was voor mij dan wel echt een drempel.

Afgelopen weken zijn er natuurlijk overal mega hoge kortingsacties, de sale is vollop bezig in heel shopping Nederland. En ja hoor, daar zag ik ze; de perfecte neutrale New Balance met wel 50% korting. Halleluja. Ik natuurlijk passen en opnieuw het genot van deze heerlijke comfortabele schoenen kon ik niet ontkennen. Deze gingen met mij mee!

new balance

Hoe lopen ze?
Dat ze lekker zitten heb ik nu al een aantal keer gezegd, maar hoe ze lopen is natuurlijk een heel ander verhaal. Ik heb ze nu een aantal keren aangehad en geen enkele blaar gelopen (pluspunt), ik krijg er geen moe-voeten van en ook na een langere afstand lopen blijven ze lekker zitten.

Ik weet wel dat er natuurlijk verschillende type modellen zijn van New Balance, ik weet enkel dat deze pasvorm lekker zit en loopt. Ik hoor over andere modellen andere verhalen. Maar dat is natuurlijk ook persoonlijke voorkeur.

Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe schoenen en draag momenteel bijna geen andere meer. Nou is het ook bloed heet, dus loop ik vooral op slippers maar toch; je snapt me.

Je koopt New Balance bij verschillende winkels en online. Deze kocht ik bij Hudson Bay. Ik kan helaas de mijne niet meer op de site vinden; SORRY!

Liefs,
Rosita Elise

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.