Beauty | Review Gouden Ketting van Selected Jewels

Sieraden zijn een belangrijk onderdeel van mijn looks. Ik voel me toch al snel vrij kaal zonder bijvoorbeeld mijn armbanden of ringen die ik echt elke dag draag. Zo las je eerder al over mijn Buddha to Buddha armbanden! Dit is geen goedkope hobby en daarom was ik superblij dat ik een samenwerking aan mocht gaan met Selected Jewels.

Selected Jewels

Selected Jewels is een sieradenmerk met een grote collectie van 925 sterling zilveren sieraden en 14 karaat gouden sieraden. Ze maken uitsluitend gebruik van de best mogelijke materialen, en de Selected Jewels collecties zijn erg gebalanceerd om voor iedereen een geschikte keuze te bieden. De inspiratiebron voor de collecties is het prachtige (en luxe!) Saint-Tropez. Hier komt de elegantie, tijdloosheid en prachtige stijl vandaan. De sieraden zijn gemakkelijk te mixen en matchen, dus je kan het helemaal naar je eigen stijl dragen.

Mijn review

Omdat ik nog geen echte mooie elegante ketting had, heb ik besloten deze te kopen via Selected Jewels. Ik was wel van plan een wat duurder model te nemen om een ketting te hebben voor speciale gelegenheden. Echter vind ik het belangrijk dat de ketting elegant en niet te “bling bling” is. Ik kwam daardoor uit op het model “Lynn Nova 14 Karaat Gouden Ketting”. Tof! Een gouden ketting had ik nog niet en de kleine hartjes onderaan de hanger zagen er erg schattig en toch erg luxe uit. Snel besteld en wachten maar!

De bestelling werd in een erg mooie verpakking geleverd die zeker ook geschikt is als je het als een cadeautje koopt. Ook zag ik direct dat er nog gratis oorbellen zijn toegevoegd twv. 30 euro! Dat is nog is mooi meegenomen (deze krijg jij ook nog bij jouw aankoop zolang de actie loopt). In het pakketje zat dan het zakje met de ketting en hij was eigenlijk precies zoals ik hem had verwacht. Het kettinkje is erg klein en is enorm dun, wat ik juist super fijn en elegant vind. De 2 hartjes zijn soms wat moeilijk om recht te hangen maar de “diamantjes” in het hartje maken de look goed af. Je voelt dat het van een goede kwaliteit is en ik ben er dan ook extra zuinig op. 

Goud is normaal niet echt mijn ding, maar geloof me dit is totaal niet patserig of uitbundig. En het goede nieuws is dat als je niet zoveel geld wil uitgeven aan 1 gouden ketting Selected Jewels een enorm aanbod heeft van echt betaalbare sieraden. Zo kan je een vergelijkbare ketting al vinden (van goudgekleurd zilver, niet echt goud) voor een eurotje of 30.

Ben jij nou enthousiast geworden? Kijk dan is op de website van Selected Jewels. Mocht je wat kopen deel dan zeker je mening in de reacties!

Liefs, Rosita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.