Rosita Elise | plog week #50

weekplog #50

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Volg me op mijn Instagram (wooohooo de 1000 gehaald!): Rositaelise

Beauty | MAC Ruby Woo lipstick | REVIEW

Weekplog #50

Wauuuw, alweer de 50e editie van mijn weekplog! Best wel shocking al zeg ik het zelf. Ik kan dus nu al bijna een jaar terug kijken naar foto’s, wat heb ik het afgelopen jaar allemaal gedaan en welke weken waren leuker dan de ander. Bijzonder hoor om op deze manier je leven vast te leggen, en dat met zoveel mensen te delen. Mijn weekplog wordt volgens mij altijd met plezier gelezen en daar krijg ik dan ook vaak de meeste reacties op. Afgelopen week was er eentje met mixed feelings, ik ga eerlijk zijn; het is nu zondagavond en ik heb eerlijk gezegd alleen maar zin om een zak chips open te trekken en die helemaal in 1x leeg te eten, maar hey we doen het niet. Ik neem je weer mee in de afgelopen week, waar er echt 100 verschillende dingen gebeurde!

Op maandag maakte ik een bananen pannekoekjes! Ze waren zooooo lekker! En heerlijk als uitgebreide lunch op deze mooie maandag.

Dit is hoeveel zin ik had om te bodypumpen die avond, maar hey maandag equals bodypump so hey ho lets go!

We beginnen de dinsdag met een ontbijtje, en ja hoor zoals elke morgen komt Daisy dan op mijn schoot zitten en purrt ze alles bij elkaar. CUTIEPIE. Op zowel maandag als dinsdag was het zo warm dat ik eigenlijk alleen maar in de zon lag en daarnaast in de avond ging sporten (want daar was airco).

En na het sporten opnieuw even knuffelen in de tuin, ze wordt al zo groot! (worden jullie al gek van mijn kitten spam?)

Op woensdag ontstond er spontaan een laten we bij elkaar “onze eigen ding doen” bij Sabrina. Zij is aan het klussen in der nieuwe huisje van haar en haar vriend, en ik wilde bloggen. Best gezellig om dat bij elkaar te doen!

Daarna was het weer even tijd om te paardrijden, het was minder warm en daardoor ook voor de paarden het iets beter vol te houden!

Het veulen is altijd weer erg blij als mama terug op stal komt haha! (ze gingen weer terug de wei in, maar eerst moet er even gedronken worden zo lief)

Op donderdag ging ik naar een verjaardag, ik ging voorbereid en nam mijn eigen dingetjes mee omdat ik daar niet teveel wilde snoepen. Uiteindelijk ALLES weerstaan en dat terwijl iedereen aan de bosche bollen zat, zat ik aan mijn crackertjes met kipfilet!

MIJN LIEVE OMA! Oma draagt hier de lipstick die ze van mij heeft gekregen! Taupe van MAC, ze vind hem alleen bij mij mooier dan bij haarzelf; hier kunnen we het goed vergelijken; ik vind het bij ons allebei mooi!

Heb dus ook nergens een foto met oma en mama samen, nu wel! En lijken we op elkaar? De 3 generaties bij elkaar; toch best leuk zo;n foto!

Ik als stationary freak wordt van zo’n box (deze kocht ik op aliexpress) dus echt mega blij; lekker geordend en netjes!

In de avond ging ik met Wendy naar de bioscoop; the darkest mind! Echt een aanrader! Hele toffe film!

Ik bedacht me om 23:30 dat het natuurlijk donderdag was en daarmee een nieuwe Temptation vips aflevering; ik ging even stuk hoor toen meneer hier in haar gezicht zei dat er niets gebeurd was. Hou toch op man; liegbeest!

Vrijdag was even een offday voor me; ik moest weer werken (wat ik niet meer had verwacht), maar sloot gelukkig de dag af in de bioscoop met mama; ik ging nogmaals naar Mama Mia, mama wilde daar toch ook wel graag heen. Met een zak M&M’s en Nibbits heb ik opnieuw genoten van de film!

Zaterdag kwam ik uit werk en waren er pakketjes voor mij binnen! LEUUUUUK #stickersverzamling

Ook tijd om weer even gezond te eten na al die M&M’s, ik had zon buikpijn de hele avond verder oeps! Dus zaterdag een heerlijke salade gemaakt met een stukje kip! YAM!

Zondag ochtend; en wie kwam er weer knuffelen? Mevrouw Daisy <3

Zondag; Mijn bijna laatste dag werken als kraamverzorgende; baby sliep heerlijk op de arm en de oudste van 3,5 kroop ook heerlijk tegen me aan terwijl we een film keken. Zo konden de ouders toch even lekker slapen! (wegens privacy heb ik de kids even geblurrd!)

De struggle van de dag; moet ik nu wel of niet me dekbed in de hoes doen! Heb hem er net toch maar in gedaan haha! Hoe slaap jij met het warme weer? Ik kruip nu weer lekker in bed! Morgen mijn allerlaatste werkdag in de kraamzorg! Best wel een gek idee!

Een beetje een gekke week, zeker het weekend zat ik niet zo lekker in mijn vel, heb veel sport momenten ook niet vastgelegd en vergat soms foto’s te maken! Waarschijnlijk komt er volgende week geen weekplog; dat lees je komende woensdag wel op mijn blog! Fijne week weer – X

Liefs,

Rosita Elise

 

 

 

 

One thought on “Rosita Elise | plog week #50

  1. Weeeer leuk om te lezen!!!!! En hé daar ben ik ook weer??‍♀️, hoop mezelf nog heeeel lang terug te zien komen in je Blogs! Trots op je hoe je deze best wel pittige week, met veel verschillende gebeurtenissen en emoties hebt opgepakt!!! Xxxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.