Rosita Elise | plog week #32

Weekplog #32

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Artikelen afgelopen week:

Beauty | Ik maak voor het eerst een ooglook | Review Zoeva Naturally yours palette – lees je hier!
Lifestyle | Hoe is het om een personal trainer te hebben? | Fusentrainingen – lees je hier!

Volg me op mijn Instagram: Rositaelise

Een lekkere week gehad, met drukke dagen en eindelijk zien we dan ook de zon weer in hartje Nederland. Moet zeggen dat ik daar toch wel echt heel gelukkig van werd, want jeetje wat heb ik de zon gemist. Kijk je weer mee?

Hieronder de foto’s van de afgelopen week:

We beginnen de week met een paasontbijt, want het was natuurlijk pasen dus dat is super gezellig. Nou deden wij er niet heel bijzonder aan, dus we hadden van die mini broodjes en paastol (hoe lekker is dat btw) en een vet boers tafelkleed, maar hey het was wel lekker.

Daarna ging ik even naar stal, Macgic is geknipt en ziet er daardoor gelijk een stuk beter uit (niet meer zo wild) en omdat hij kreupel is plannen we ook deze week om hem te gaan wassen. Het is wel een knapperd (ook al vind Evelyn van niet).

Ik ging daarna nog even kort naar Epplejack, aangezien er korting was met pasen en ik wilde een paar nieuwe sokken halen.

Ik nam ook deze roze elastiekjes mee, kunnen we Macgic nog iets meer roze toveren haha. (Macgic is eigenlijk een hengst dus dit is wel een beetje grappig haha)

Tijd om een wedstrijdje met mijn moeder aan te gaan, ik won heel zwaar mijn moeder werd ook met de seconde chagrijniger was heel grappig want normaal heb ik dat als ik verlies (sorry he mam).

Even een schaamteloze selfie (de schaamteloze selfie van deze week), ik had namelijk mijn haren gekruld en ik was er echt heel blij mee! Wat vind jij mij mooier staan, stijl of krullen?

Pasen wordt afgesloten met gourmetten, en ondanks ik dan alleen maar kip, hamburgertjes en paprika eet (en stokbrood, love stokbrood) was het wel gezellig en lekker.

Op dinsdag ochtend kreeg ik deze grote doos van bol.com binnen, iemand een gokje doen wat er in zit? Ik ga jullie binnenkort vertellen wat het is!

Kaya wilde even weer knuffelen, en ik denk dat deze dame heel blij is dat het weer warmer aan het worden is! Verliefd op haar mooie ogen en hoe lief dat ze me altijd zo opwacht als ik naar buiten kom.

Woensdag ochtend word ik vroeg mijn bed uitgebeld om te gaan werken, ik moest nog even zin maken aangezien ik een nogal slaperig hoofd had! Gelukkig een super leuk gezin en werkte ik tot in de middag.

Ik was op tijd thuis om gelijk te gaan sporten, dus ik ging weer eens naar de bodypump les. Er was een nieuwe release en zoooooo dat ga ik voelen! (dat deed ik ook echt de 3 dagen daarna, dramatisch veel spierpijn!) Wel was de release super leuk en kreeg ik er veel energie van, daarna lekker vroeg mijn bed ingedoken om de volgende dag weer te gaan werken.

Op donderdag maakte ik dit lekkere fruithapje + chocola klaar voor mijn kraamvrouw. Ze was er heel blij mee en had het binnen 5 minuten op haha! Ik heb de donderdag avond wat voor werk gedaan, aan mijn blog gewerkt en uiteindelijk in bed Gossip girl gekeken!

Na het werken wilde ik meteen temptation island kijken. Dit is echt een guilty pleasure aan het worden (nog 2 weken en volgens mij is het dan afgelopen met de temptation spam sorry).

Geen werkkleding? Helaas werd ik de avond ervoor om 23:00 gebeld dat mijn kraamvrouw in het ziekenhuis lag, ik was er al een beetje bang voor aangezien ze in de middag tegen de koorts aanzat.. ik mocht daarom uitslapen en zou in de loop van de ochtend horen of ze weer naar huis mocht. Dat was helaas niet zo; heel vervelend voor de kraamvrouw maar ik kon daardoor wel van de zon genieten! Op naar de stad!

Terras met vriendinnen is altijd goed, het eerste terrasje van het jaar; met een goed glas rosé en gezelligheid.

Super gezellig met Michelle en Sas, wel super balen dat ik mijn zonnebril dus kapot heb want ik, zon en geen zonnebril is geen goede combinatie!

#fitgirl af en toe moet dat kunnen toch!?

Ook zondag kwam mijn kraamvrouw helaas nog niet thuis, daardoor kon ik wel richting stal (wat ik sowieso al gepland had in de middag) en ik kwam aan en zag de veulens met de merries in de wei staan. ZO CUTE.

Mac kreeg een was beurt, nu zie je van wie ik de dikke billen heb; ik hou ook van paarden met dikke billen HAHA. Het weer was er uiteraard perfect voor en ook Macgic genoot er echt van. Gezellig middag met Mariska gehad!

We sloten de dag af met de eerste BBQ van het jaar; even genieten van een stukje kip. Ook keken we ondertussen (luisterden) we naar de Formule1, beetje jammer dat Max meteen van de baan lag bijna.

Hopen dat mijn kraamvrouw morgen naar huis kan zodat ik nog 2 dagen kan werken, aankomende week staat er een leuk tripje op de planning (ik denk dan ook dat mijn weekplog pas op maandag avond online zal komen! Zullen we 19:00 afspreken?) Zie ik je dan weer hier, op mijn kleine stukje internet!

 

Liefs,
Rosita Elise

 

 

 

4 thoughts on “Rosita Elise | plog week #32

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.