Beauty | Mijn Top 10 Beste Mascaras van de Drogisterij

top 10 beste mascara

Veel visagisten zeggen dat je mascara van de drogist gewoon kunt kopen. Hun rede: Goede mascara hoeft niet duur te zijn, want veel goedkope mascara’s leveren een geweldige prestatie en professionals willen helemaal niet veel geld uitgeven voor de vele klussen die ze moeten doen (als ze niet gesponsord worden door een cosmeticafabrikant). Alhoewel ik persoonlijk van een aantal dure mascara’s hou die ik altijd weer zou kopen, heb ik ook een aantal favorieten van de drogist die zelfs een klein budget gelukkig maken. Daarom ga ik vandaag met jullie mijn Top 10 Mascara’s bespreken om zo tot de beste mascara te komen.

Max Factor, 2000 Calories.

De weelderige naam zegt het al! Na het zorgvuldig aanbrengen van de mascara wordt ik altijd beloond met een perfect resultaat: volume, lengte en losse wimpers die de hele dag elastisch blijven, noch verkleuren, noch afbrokkelen. Ik heb het x keer gekocht, aan vrienden aanbevolen en weggegeven – de inkt is een echte must-have voor elke beautytas. Tip: er zijn altijd speciale aanbiedingen rond dit product (2 voor 1, gratis eyeliner, etc.) – open je ogen en kijk online! Overigens vind ik de waterdichte uitvoering teleurstellend, die deze prestatie helaas niet levert en zeer moeilijk te verwijderen is.

Classic Volum’ Express Mascara van Maybelline

Ik moet deze mascara tien jaar gedragen hebben voordat ik de 2000 Calorieën ontdekte. Slechts een paar mensen kennen de Classic Volum’ Express Mascara van Maybelline – een echte insidertip van de drogisterijplank. Het penseel is zeer klassiek, niet te groot, niet te dik, geen bocht, geen rommel – en daarom ben ik er dol op! Het tovert de perfecte wimpers op, dik, vol, gebogen en dat na slechts één keer aanbrengen. De textuur plakt niet en maakt me zelfs na jaren nog perfect gelukkig.

Beste mascara

Glamourpop van Catrice

Iedereen die beautyblogs leest zal van deze mascara gehoord hebben of haar zelfs al eentje bezitten: de Glamour Doll Mascara van Catrice. Ook al ben ik geen fan van rubberen borstels, ik kan begrijpen waarom zoveel vrouwen deze mascara vieren. Het borsteltje scheidt de wimpers tot aan de punten, geeft volheid en lengte en werkt geweldig voor de onderste wimperlijn. Daar zou ik de waterdichte versie aanraden, want de normale mascara zal daar helaas een beetje afbladderen. Daarnaast is deze qua prijs onverslaanbaar, namelijk maar 4 euro!

Velvet Volume Mascara van Max Factor

Het kleine penseel was in het begin niet mijn vriend, maar het resultaat overtuigde me. De Velvet Volume Mascara is een 1A volume mascara, die ook de onderste wimpers zeer goed kleurt. Geweldig voor alle vrouwen die van siliconenborstels houden. PS: De mascara ruikt naar marsepein.

Colossal Volume’ Express van Maybelline

Velen kennen en houden er al van: de gele Signature Mascara van Maybelline, die met zijn grote penseel zijn belofte waarmaakt: volume zonder klonteren. Het resultaat is echt goed en kan worden gemaximaliseerd door herhaalde toepassing. Ik vond de andere versies die daarna op de markt kwamen teleurstellend en zou het “origineel” aanbevelen.

Miss Manga Mega Volume Mascara L’Oréal

Liefde op het tweede gezicht! Ik weet nog dat ik deze mascara naar me toe kreeg gestuurd en eerst dacht ik: “Nee, dat gaat niet lukken.” Op een gegeven moment had ik haast en had ik alleen de Miss Manga mascara bij de hand. Plotseling was er een vonkje! Omdat ik ineens WOW-wimpers had, bijna alsof ik individuele valse wimpers had gelijmd. Ondertussen heb ik de mascara al gekocht en kan ik het alleen maar aanraden aan iedereen die van een positief mascaradrama houdt…

Supreme Lash Fresh Volume van Manhattan

Gloednieuw op de markt en nu al een favoriet! Deze mascara, verrijkt met vitaminen en komkommer (ruikt heerlijk!), geeft een mooie bounce en laat soepele en zachte wimpers achter na het aanbrengen – geweldig als je, net als ik, overdag mascara wilt aanbrengen. De gebogen borstel is even wennen – maar als je hem eenmaal onder de knie hebt, is deze goedkope mascara (bijna 7 euro) echt leuk.

Get Big Lashes van Essence

Dikke wimpers worden beloofd door de Maxi-Tusche van Essence – en hij houdt zich aan zijn belofte. Het “Triple Black Effect” ligt in de ravenzwarte textuur, die gericht is op volume. Het werkt geweldig, je moet alleen voorzichtig zijn en voorzichtig werken, anders heb je vliegbenen. Maar ik weet dat sommigen van jullie houden van deze look – gewoon een paar keer en de een na de ander – voor echte jingle wimpers!

Allround Mascara van Catrice

Er zijn vrouwen die niet eens op zoek zijn naar XXL-wimpers, de mega-drama-look of het “False Lash Effect” – ze zijn op zoek naar een stevige en goede mascara die de wimpers kleurt, scheidt en gewoon een beetje volume geeft. Mijn tip: de volledig onderschatte allround mascara van Catrice. Een echte allrounder die eenvoudig toe te passen is en een onovertroffen prijs-prestatieverhouding biedt voor net geen 3 euro.

Swing & Extension Mascara van Alverde

Voor wie de voorkeur geeft aan natuurlijke cosmetica, raad ik de \ Mascara uit Alverde aan. Iedereen die veel heeft uitgeprobeerd op dit gebied zal het met mij eens zijn dat het moeilijk is om een natuurlijke mascara te vinden die een acceptabel resultaat geeft. Ik vond dit product erg mooi, vooral de bruine kleur. Verkrijgbaar in drogisterijen met Alverde producten voor 3,50 euro.

Dat was hem alweer! Deze mascara’s zijn natuurlijk allemaal het kopen waard, maar misschien heb je nu een iets beter beeld bij wat je kan verwachten! Ben je geïnteresseerd naar meer van mijn beauty reviews? Check dan snel het beauty gedeelte op mijn blog.

Liefs,

Rosita Elise

Wat is de beste mascara?

Er zijn een heleboel mascara’s beschikbaar, maar voor mij is de 2000 calories van Max Factor de beste uit mijn test.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.